Algemene Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement van Vantraveller.eu.

Identiteit

Vantraveller.eu is een website van C4 Publishing.

Zorgvuldigheid

Vantraveller.eu stelt de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid samen. Vantraveller.eu streeft naar actuele en duidelijke informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan de informatie op deze website kunnen bezoekers van de site dan ook geen rechten ontlenen.

Aansprakelijkheid

Vantraveller.eu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van (de inhoud) van Vantraveller.eu. Vantraveller.eu is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers. Vantraveller.eu is niet aansprakelijk voor data-verlies of schade voortvloeiend uit het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de dienstverlening.

Privacy

Vantraveller.eu zal de privacy van zijn bezoekers en gebruikers in acht nemen. Vantraveller.eu gebruikt de volgende software van derden: Google Analytics en Adsense. Deze software plaatst cookies voor het verzamelen van gebruiksstatistieken en het tonen van relevante advertenties.

Copyright

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, foto's, logo's en illustraties. De informatie op deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming van Vantraveller.eu worden vermenigvuldigd of openbaar gemaakt.