Kanoën in Sölje

De camping in Sölje is prachtig gelegen aan het Stora Lesjön, een typisch Zweeds meer met eilandjes om naar hartelust te kanoën en zwemmen.

Samenvatting

Kanoën in Sölje Kanoën in Sölje Kanoën in Sölje Kanoën in Sölje

Het is echt ideaal om altijd een kano bij je te hebben, je weet nooit wat je tegenkomt, alleen nemen ze zoveel plek in beslag. Wij kunnen niet meer zonder onze opblaaskayak, vaart echt prima en kan je goed klein opruimen! Op de foto's zie je nog onze oude opblaaskano, een supergoedkope van de Lidl, en zelfs daar hebben we veel plezier van gehad. Toch raad ik aan om wel voor een iets betere te gaan, je ziet op de foto al hoeveel de goedkope kano vervormt, dit gaat allemaal ten koste van de vaareigenschappen. Een duurdere opblaaskano met polyester huls kun je veel steviger oppompen, dat vaart beter en ze gaan minder snel lek.

Kanoën in Sölje

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓