Åmotan kloof

De Åmotan kloof bij Gjøra in Noorwegen is een bijzondere plek aan de rand van het Nationaal Park Dovrefjell waar het water vanuit drie verschillende bergbeken via grote watervallen bij elkaar komt en verder stroomt onder de naam Grøvu. De drie grote watervallen zijn de Svøufallet, de Repfallet en de Linndalsfallet en deze zijn alle drie te bezichtigen tijdens een uitgebreide wandeling door de kloof. Vanwege het vele klimmen en de slechte bewegwijzering hielden wij het bij twee watervallen voor gezien.

Samenvatting

Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof Åmotan kloof

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓