Vila Nova de Milfontes

Vanaf Aljezur rijden we dwars door het 'Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina' naar Vila Nova de Milfontes. We kiezen zoveel mogelijk voor de witte weggetjes en rijden langs Odeceixe, het schitterende Praia do Carvalhal en Zambujeira do Mar. Het landschap is verrassend met het ene moment akkers en kurkeiken, dan weer bossen of een safaripark en natuurlijk de hoge kliffen langs de Atlantische kust.

Vila Nova de Milfontes is een schilderachtig dorpje aan de monding van de Rio Mira. Naast prachtige zandstranden vind je hier het fort "Sao Clemente" en vele leuke terrasjes.

Samenvatting

Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes Vila Nova de Milfontes

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Vila Nova de Milfontes? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Portugal met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓