Valencia

Wat is Valencia toch een mooie stad! De camperplaats in Albalat dels Sorells is een beetje typisch gelegen (op een industrieterrein) maar heeft wel een goede verbinding: met de metro (25 min) of fiets (30 min) ben je zo in de stad. Het fietspad is aangelegd op de plaats van een oud treinspoor, zo fiets je prachtig tussen de akkers en dorpjes door en heb je weinig last van auto's.

In Valencia is een hoop te zien en doen, we bleven dan ook 2 dagen om zowel "de stad van kunsten en wetenschappen" als het oude centrum goed te kunnen bekijken. Deze twee locaties zijn verbonden via het stadspark dat in de oude rivierbedding is aangelegd. Ideaal om deze afstand met de fiets af te leggen!

Natuurlijk barst Valencia net als Barcelona ook van de kerken, markthallen, pleinen, tapas, terrassen en winkeltjes, maar toch hangt hier een andere sfeer. Het voelt meer als een stad waar in geleefd wordt, (iets) minder toeristisch, meer relaxed.

Samenvatting

Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia Valencia

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓