Sierra de Grazalema

Sierra de Grazalema is een natuurpark in Andalusië wat misschien niet meteen een belletje doet rinkelen. La Ruta de los Pueblos Blancos, oftewel de witte dorpen route, doet dat misschien wel. Deze route voert grotendeels door de Sierra de Grazalema en hier bezochten we dan ook twee van de mooiste witte dorpen: Grazalema en Zahara de la Sierra. Buiten de dorpen voert de route door een wonderschoon berglandschap vol met prachtige uitzichten, haarspeldbochten, stuwmeren en zagen we een enorme kolonie vale gieren.

Samenvatting

Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema Sierra de Grazalema

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓