Sevilla

Vanaf de camperplaats in Utrera reisden we in een half uur met de trein naar Sevilla. Na een wandeling langs de meest markante gebouwen zoals de Metro Parasol en de Catedral de Santa María de la Sede bezochten we dé attractie van Sevilla: het Real Alcazar de Sevilla. Dit Koninklijke paleizencomplex heeft veel weg van het Alhambra in Granada met dezelfde bouwstijl en prachtige tuinen.

's Middags wandelden we verder door Sevilla langs de Torre del Oro naar het Plaza de España in het Maria Luisa park. Dit halfronde plein/gebouw uit 1929 verenigt alle 52 provincies van Spanje met behulp van beschilderde en betegelde bankjes.

Samenvatting

Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Sevilla? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Spanje met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓