Praia da Amoreira

We laten de drukte van de Algarve achter ons en strijken neer langs de westkust van Portugal, net voorbij Aljezur, aan het Praia da Amoreira. Dit is niet alleen een prachtig breed zandstrand waar je heerlijk kunt zwemmen, je kunt ook wandelen door de lagune die diep het land in reikt, en perfect surfen.

Vanwege het algehele camperverbod langs de Portugese stranden strijken we toch maar weer neer op een camping: campismo do Serrão in Aljezur. Deze bijzondere camping vol met eucalyptusbomen heeft een groot zwembad maar ligt ook op fietsafstand van het strand.

Samenvatting

Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira Praia da Amoreira

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Praia da Amoreira? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Portugal met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓