Parc Naturel du Marais Poitevin

Na bijna 9 weken Spanje en Portugal mogen we nu nog even bijkomen in Frankrijk en dat doen we op vier-sterren camping La Venise Verte in Coulon. In Coulon vind je het Parc Naturel du Marais Poitevin, een soort Franse Biesbosch, maar hier noemen ze het dus het Groene Venetiƫ.

Met onze eigen opblaaskano verkenden we alle kanalen en slootjes van het gebied. Op sommige momenten vaar je door een soort groene tunnels, op andere momenten moet je opletten dat je niet de verkeerde afslag neemt en van een stuw afstort. De koeien die op de verschillende eilandjes staan worden hier door de boer met speciale bootjes naartoe gevaren.

Wij vonden Coulon en omgeving een zeer verrassend stukje Frankrijk, heel anders dan de bergen, wilde rivieren en kastelen die we gewend waren.

Samenvatting

Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin Parc Naturel du Marais Poitevin

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Coulon? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓