Parc Natural del Delta de l'Ebre

Het 'Parc Natural del Delta de l'Ebre' ligt als een soort puist aan de oostkust van Spanje en is het op-een-na grootste wetlandgebied van het land. In deze rivierdelta van de Ebro vind je flamingo's, rijstvelden, en zoutpannen.

We verbleven op camping Eucalyptus direct aan het strand. In tegenstelling tot de populaire costa's zijn de stranden hier breed, schoon, en er zijn geen hoge torenflats, en weinig mensen.

Samenvatting

Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre Parc Natural del Delta de l'Ebre

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓