Palácio Nacional de Mafra

Het Palácio Nacional de Mafra is met een oppervlakte van 38.000 m² en maar liefst 1200 kamers een van de grootste en meest extravagante paleizen in Europa. Het is gebouwd in de 18e eeuw door koning João V en maakte bijna het gehele land failliet. De bibliotheek van het paleis in rococo-stijl wordt gezien als een van de mooiste ter wereld en bevat meer dan 36.000 boeken.

Direct naast het paleis van Mafra is een gratis openbare camperplaats waar je rustig kunt overnachten en water kunt tappen en lozen.

En als je er dan toch bent breng dan ook zeker een bezoek aan de jachttuinen van het paleis (Tapada Nacional da Mafra). Dit landgoed beslaat ruim 800 hectare waar je doorheen kunt wandelen om te genieten van het prachtige landschap en de "wilde" dieren die inmiddels bijna handtam zijn.

Samenvatting

Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra Palácio Nacional de Mafra

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Mafra? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Portugal met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓