Le Mont Saint-Michel

Vanaf de camping in Courtils konden we op de fiets naar Le Mont Saint-Michel. Dat bleek een gouden zet want niet alleen was het overal superdruk met auto's en mensen, we konden op de fiets tot in het stadje komen terwijl het anders vanaf de parkeerplaats nog 3,5 km lopen zou zijn geweest.

Le Mont Saint-Michel is een klein eilandje voor de kust van Normandië dat bij eb droog komt te liggen zodat je er naar toe kunt lopen. Op het eiland vind je verschillende historische gebouwen zoals een pre-romaanse kerk en abdij uit de 11e en 15e eeuw, en romaanse en gotische kloostergebouwen. De volledige baai inclusief eiland is Unesco werelderfgoed vanwege de unieke ligging en architectuur.

Samenvatting

Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel Le Mont Saint-Michel

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Le Mont Saint-Michel? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓