La Ciutadella de Roses

Roses is een kustplaatsje aan de Costa Brava in Spanje. Omdat dit populair vakantiegebied is stikt het hier van de familie-campings. Naast mooie brede stranden, toeristische winkeltjes, en vele restaurantjes, vind je hier de Ciutadella de Roses. Op dit ommuurde terrein midden in Roses zijn vele archeologische vondsten gedaan van uit de Romeinse tijd tot aan de Middeleeuwen.

Samenvatting

La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Roses? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Spanje met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓