La Ciutadella de Roses

Roses is een kustplaatsje aan de Costa Brava in Spanje. Naast mooie brede stranden, toeristische winkeltjes, en vele restaurantjes, vind je hier de Ciutadella de Roses. Op dit ommuurde terrein midden in Roses zijn vele archeologische vondsten gedaan van uit de Romeinse tijd tot aan de Middeleeuwen.

Samenvatting

La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses La Ciutadella de Roses

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓