Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera was vroeger letterlijk de grens van het door de Moren bezette gebied. Vandaar dat je ook hier een Alcazar vindt, een Moors fort uit de 11e eeuw. Uit deze tijd zijn de moskee en het badhuis redelijk bewaard gebleven. Later in de middeleeuwen is het fort verder uitgebouwd. Jerez is ook de stad van de sherry, je vindt hier talloze bodega's, sherry-huizen waar je kunt proeven en kopen.

Samenvatting

Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera Jerez de la Frontera

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓