Guggenheim Bilbao

Bilbao is de grootste stad van het Baskenland in Noord-Spanje. Je kunt hier heerlijke Pintxos eten (een soort tapas op een broodje), het historische centrum bezoeken en natuurlijk vind je hier ook het Museo Guggenheim de Bilbao.

We parkeerden de camper op de tijdelijke camperplaats bij het beursgebouw. Vanaf daar is het zes haltes met de metro tot het centrum en het Guggenheim. Behalve het bijzondere gebouw met de titaniumschubben, de bloemenhond voor de deur en de spin met eieren bij de achterdeur was er binnen ook van alles te zien. Het enorme ruimtelijk werk Matter of Time, een zeefdruk van Andy Warhol, de blauwe poederexplosie van Yves Klein, en als kers op de taart een expositie over de evolutie van de auto met de originele Aston Martin DB5 van James Bond!

Samenvatting

Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao Guggenheim Bilbao

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Bilbao? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Spanje met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓