Girona

Gerona of Girona is een plaats in Catalonië, Spanje en hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad is vooral bekend vanwege zijn kilometers lange stadsmuur waar je overheen kunt lopen: de Passeig de la Murella. We parkeerden gratis op de officiële camperplaats van de stad en liepen in een klein half uurtje naar het centrum.

Girona is een sfeervolle stad met een oude Joodse wijk en grote kathedraal. De huizen langs de rivier de Onyar zijn in vrolijke kleuren geschilderd en via een brug ontworpen door Gustav Eiffel (Pont de les Peixateries Velles) kun je de rivier oversteken. Wij vonden Gerona echt een aanrader!

Samenvatting

Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona Girona

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓