Estanys de Tristaina

De wandelroute Estanys de Tristaina bevindt zich in het noordwesten van Andorra. Deze prachtige hike brengt je langs drie bergmeren op grote hoogte in de Pyreneeën. Vanwege de vele sneeuw die er nog lag toen wij de trail liepen moesten we helaas omkeren voordat we alle drie de meren hadden gezien. De aanlooproute is gelukkig net zo adembenemend mooi.

Samenvatting

Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina Estanys de Tristaina

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓