De rots van Gibraltar

Gibraltar, is het nou wel of niet een land? Officieel is het Brits overzees gebied en dat zie je aan alles terug. Rode telefooncellen, Royal Mail brievenbussen, rode dubbeldekkers, links rijden, Engels praten en overal pubs. Daarnaast is Gibraltar natuurlijk vooral bekend vanwege 'The Rock', een berg vol met verdedigingswerken, Saint Michael's Cave, en heel veel apen. Het beste parkeer je de camper op de camperplaats in de jachthaven van La Línea de la Concepción, zo hoef je de drukke grens niet te passeren om vervolgens nergens in Gibraltar te kunnen parkeren.

Samenvatting

De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar De rots van Gibraltar

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓