Castelnau-Bretenoux

Onze reis richting Spanje en Portugal bracht ons -logischerwijs- eerst door Frankrijk. We verbleven een aantal dagen in Rocamadour, een plek waar we in 2019 ook al eens zijn geweest.

Dit keer bezochten we het kasteel van Castelnau-Bretenoux bij het plaatsje Prudhomat in het departement Lot. Het kasteel stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw maar is na een grote brand herbouwd in de 19e eeuw. Je kunt het kasteel zowel van binnen als buiten bezoeken, enkele kamers zijn ingericht en hier mag je met een gids doorheen.

Samenvatting

Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓