Castelnau-Bretenoux

Onze reis richting Spanje en Portugal bracht ons -logischerwijs- eerst door Frankrijk. We verbleven een aantal dagen op camping Padimadour in Rocamadour, een plek waar we in 2019 ook al eens zijn geweest.

Dit keer bezochten we het kasteel van Castelnau-Bretenoux bij het plaatsje Prudhomat in het departement Lot. Het kasteel stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw maar is na een grote brand herbouwd in de 19e eeuw. Je kunt het kasteel zowel van binnen als buiten bezoeken, enkele kamers zijn ingericht en hier mag je met een gids doorheen.

Samenvatting

Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux Castelnau-Bretenoux

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Castelnau-Bretenoux? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓