Cartagena

De stad Cartagena stamt al uit het jaar 221 v. Chr., destijds bekend als Qart Chadast, onderdeel van het Carthaagse Rijk, later veroverd door de Romeinen. In de stad zijn nog veel restanten te vinden uit deze tijd, onder andere een amfitheater, forum Romanum, en als hoogtepunt een van de grootste theaters van het Romeinse Rijk met ruim 7000 zitplaatsen. Daarnaast heeft Cartagena een gezellig toeristisch centrum en legt er af en toe een cruiseschip aan.

Onze uitvalsbasis was camping Las Torres in Puerto de Mazarrón, op zo'n 30 kilometer van Cartagena. Las Torres is een typische "overwintercamping" met een heerlijk zwembad en relaxte pensionado's.

Samenvatting

Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena Cartagena

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Cartagena? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Spanje met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓