Cabo de Gata

Cabo de Gata is de uiterste zuid-oost kaap van Spanje en een Parque Natural. Je vind hier onder andere zoutpannen (salinas) en lagunes vol met flamingo's. Helaas staat de regio ook bekend als de 'plastic woestijn' vanwege de vele kassen waarin groente wordt geteeld.

We verbleven op de gelijknamige camping Cabo de Gata in Níjar bij Almería. Vanaf de camping konden we met de fiets bij alle bezienswaardigheden in de buurt komen. Je fietst grotendeels onverhard door het natuurgebied waar je volop flamingo's kunt spotten. Als je je aan de achterzijde van de camping door de plastic rommel van vervallen kassen heen baant kom je uiteindelijk op een prachtig bijna verlaten zandstrand uit.

Samenvatting

Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata Cabo de Gata

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Cabo de Gata? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Spanje met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓