Barcelona

Barcelona is natuurlijk een stad die je niet kunt overslaan in een Spanje-reis! In verband met de veiligheid lieten we de camper achter op de camping in Sitges en reisden vanaf daar met de bus in 50 minuten naar hartje Barcelona.

Barcelona is een indrukwekkende maar ook hele drukke stad. Brede lanen doorkruisen diagonaal het strakke vierkante (bijna Amerikaans aandoende) stratenpatroon. Opvallende bezienswaardigheden zijn natuurlijk de gebouwen van de architect Gaudi met als meesterwerk de Sagrada Família. Verder vind je hier pleinen, parken, markten, tapasrestaurants, en veel, heel veel mensen.

Samenvatting

Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓