Alhambra in Granada

Granada is een stad in Andalusië in het zuid-oosten van Spanje en vooral bekend vanwege het Alhambra. Het Alhambra is een historisch complex met een burcht, paleizen en tuinen uit de Moorse tijd.

In het Generalife vind je prachtig aangelegde tuinen met veel waterelementen waar de sultan zich kon terugtrekken. Het Alcazaba is het fort van waaruit de Moorse paleizen werden verdedigd. Maar de trekpleister van het Alhambra zijn de Nasrid paleizen. Hier vind je eindeloze galerijen met Moorse bogen, overal handgemaakt reliëf, prachtige mozaïek-tegels, etc.

Samenvatting

Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada Alhambra in Granada

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓