Mountainbiken in het Mullerthal

Niet alleen kun je heerlijk wandelen in het Mullerthal, ook voor de mountainbikers zijn er genoeg uitdagingen te vinden in het mooie landschap.

Berdorf - Beaufort op de mountainbike

Ik besluit om niet de volledige 25km van de mountainbike route Beaufort-Berdorf te rijden maar blijf in de buurt van Berdorf omdat ik op tijd de camping weer moet verlaten. Op één helse klim na is het een prachtige route die je door mooie bossen en langs de indrukwekkende kliffen voert. Wel is het af en toe goed zoeken naar de bordjes en uitkijken voor de vele wandelaars die de paden kruisen.

Samenvatting

Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal Mountainbiken in het Mullerthal

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Berdorf? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Luxemburg met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓