Saint-Capraise-de-Lalinde

Saint-Capraise-de-Lalinde is een klein plaatsje aan de Dordogne in Frankrijk. Hier is in de Dordogne een enorme stuwdam aangelegd waarmee elektriciteit wordt opgewekt: de Barrage hydroelectrique de Tuilieres. Je kunt een deel van de dam bezoeken waaronder de speciale vispassage.

Daarnaast vind je in Saint-Capraise-de-Lalinde ook het oude Canal de Lalinde dat parallel aan de Dordogne loopt. Je kunt hier het historische sluizencomplex bezoeken dat vroeger de verbinding vormde tussen het Canal en de Dordogne.

Samenvatting

Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde Saint-Capraise-de-Lalinde

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Saint-Capraise-de-Lalinde? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓