Les Jardins de Marqueyssac

Het Château van Marqueyssac is een 19e eeuws kasteel in Vézac in de Franse Dordogne. Marqueyssac is echter vooral bekend vanwege de prachtig aangelegde "hangende tuinen" op 130 meter hoogte boven de rivier de Dordogne.

Vele honderden meters buxusstruiken zijn hier in allerlei vormen en patronen gesnoeid. Vanaf de diverse uitzichtpunten heb je een prachtig panorama over de Périgord en kun je bij goed weer ook de andere kastelen in de omgeving zien zoals Beynac, Castelnaud en Domme.

Samenvatting

Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac Les Jardins de Marqueyssac

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Les Jardins de Marqueyssac? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓