Château de Beynac

Beynac-et-Cazenac is een van Les Plus Beaux Villages de France en een aanrader om te bezoeken. Het stadje ademt een gemoedelijke sfeer in de smalle straatjes en op de kade langs de Dordogne.

Het Château de Beynac torent 150 meter boven het stadje en de Dordogne uit en is de grootste attractie van Beynac. Het kasteel mag zonder gids zowel van binnen als buiten bezocht worden en brengt je terug naar de middeleeuwen. Op een steenworp afstand vind je de hangende tuinen van de Jardins de Marqueyssac, ook een aanrader.

Samenvatting

Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac Château de Beynac

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Beynac-et-Cazenac? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Frankrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓