Mountainbikeroute Harderwijk

In de buurt van Harderwijk vind je verschillende bossen en natuurgebieden op de West-Veluwe. Naast wandelen kun je hier ook op de fiets en mountainbike van het landschap genieten.

Samenvatting

We brachten een nachtje met de camper door in Hierden. Zo hadden we twee dagen plezier van het Beekhuizerzand en de Leuvenumse bossen die direct aan de overzijde van de snelweg A28 liggen. We boften ook nog eens met het weer zo vroeg in april: ruim boven de 20 graden!

Mountainbikeroute Harderwijk

Ik pikte de mountainbikeroute van Harderwijk op in de Leuvenumse bossen en fietste zo 21 km lang over deze uitdagende route. Veel singletracks maar soms wel wat verwarring welke afslag te nemen. De route is waarschijnlijk heel intensief bereden de afgelopen (Corona) tijd waardoor er veel kuilen en valse sporen zijn ontstaan. En helaas trof ik ook hier weer wat verdwaalde wandelaars en hondenuitlaters op de singletracks aan...

Mountainbikeroute Harderwijk Mountainbikeroute Harderwijk

De mountainbikeroute van Harderwijk is een leuke en afwisselende route met genoeg technische uitdagingen maar kan ook prima door de niet zo gevorderde mountainbiker gereden worden. De mtb-track kan goed gecombineerd worden met de andere mountainbiketracks in de buurt, bijvoorbeeld die van Ermelo. Al met al een heerlijke route door een schitterend landschap afgewisseld met twee lange asfaltpaden.

Mountainbikeroute Harderwijk

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓