Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen

Op waarschijnlijk de laatste mooie dag van het jaar heb ik nog een heerlijk rondje gemaakt op de mountainbike track van de Loonse en Drunense Duinen. Deze MTB-route rijd ik vaker want het is een hele mooie doorgaande route van zo'n 26 km single track rondom het stuifzand. Het leuke is ook dat je met de mountainbike op plekken komt waar je te voet niet of nauwelijks kunt komen.

Ik parkeer altijd bij Kaatsheuvel, een beetje weg van de drukte bij de restaurants en je rijd hier zo de route op. Vergeet niet dat je een vignet van Natuurmonumenten nodig hebt voor deze route!

Samenvatting

Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen Mountainbiken Loonse en Drunense Duinen

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek voor je camper? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Huur een camper

Geïnspireerd geraakt door onze reizen maar heb je zelf geen camper? Via Camptoo huur je voordelig een unieke camper van een particulier.

⇓ Reacties weergeven ⇓