Praag

In maart 2015 bezochten we Praag: de parel van Oost-Europa. De Tsjechische hoofdstad is gelegen aan de rivier de Moldau en kent daarom veel bruggen waaronder de bekende Karelsbrug die de oude binnenstad met de Praagse Burcht verbindt.

Praag staat bol van architectuur, zowel historisch als hypermodern. Aan het Oude Stadsplein vind je het Raadhuis met zijn bijzondere astronomische klok. Ga je wat verder buiten het toeristische centrum dan kun je nog steeds heel goedkoop eten en drinken bij de vele restaurantjes.

Samenvatting

Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag Praag

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Praag? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Tsjechië met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓