Londen

Londen, de wereldberoemde hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk is de ideale bestemming voor een citytrip. Voor veel mensen vormt de Engelse taal geen belemmering en Londen ligt relatief dichtbij Nederland waardoor je er snel bent.

Londen bezoek je natuurlijk voor de oude bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Houses of Parliament, de Tower Bridge en Buckingham Palace. Daarnaast vind je er moderne klassiekers als de London Eye, hippe restaurantjes in Canary Wharf en vele musea zoals Tate Modern. Tot slot is Londen voor veel mensen een shopping walhalla en kent een bruisend uitgaansleven.

Samenvatting

Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Londen? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Verenigd Koninkrijk met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓