Lissabon

In april/mei 2017 deden we een duo-citytrip naar Lissabon en Porto. Beide steden kunnen perfect gecombineerd worden in een citytrip: ze hebben elk een internationaal vliegveld en een goede treinverbinding.

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en die sfeer ademt de stad ook uit. In Lissabon vind je vele pleinen met grote monumenten, musea en regeringsgebouwen, maar ook een heel sfeervol oud centrum: Bairro Alto. Je kunt je door het centrum verplaatsen met de bekende gele trammetjes maar ook met de iconische Santa Justa-lift.

In Belem vind je het monument van de ontdekkingsreizigers, Padrão dos Descobrimentos. Vanaf hier heb je ook een mooi uitzicht op de Ponte 25 de Abril, de enorme rode hangbrug die wel wat weg heeft van de Golden Gate Bridge in San Francisco.

Samenvatting

Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon Lissabon

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Lissabon? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Portugal met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓