Boedapest

In 2019 maakten we een korte citytrip naar Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. De stad is een samensmelting van Boeda en Pest, de twee stadsdelen worden van elkaar gescheiden door de Donau maar zijn door vele bruggen (zoals de beroemde Kettingbrug Széchenyi lánchíd) ook weer met elkaar verbonden.

Boedapest is ontzettend populair als citytrip, misschien nog wel meer dan Praag, vanwege de mooie historische binnenstad maar waarschijnlijk ook vanwege de nog altijd relatief goedkope horeca.

Samenvatting

Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest Boedapest

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Boedapest? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Hongarije met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓