Trogir

We vervolgen onze route over de kustweg D8 in de richting van Split maar voordat we hier aankomen maken we een tussenstop in Trogir. Zoals in veel populaire Kroatische stadjes is het ook hier goed opletten met parkeren. Voor je camper betaal je op sommige plaatsen gerust 8€ per uur terwijl een auto 1€ per uur kost!

Trogir blijkt een toeristische trekpleister voor voornamelijk toeristen uit de buurlanden, het historisch centrum staat op de Unesco lijst van werelderfgoed. Het is er gezellig druk en er is een ruim aanbod van restaurants. Ik eet een heerlijke tonijnsteak die door de kokkin buiten op de houtskoolgrill wordt bereid. In de haven liggen enkele superjachten en ook hier mag een fort natuurlijk niet ontbreken.

Samenvatting

Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir Trogir

Zoek een kampeerplek

Op zoek naar een goede kampeerplek in de buurt van Trogir? Op Eurocampings.eu vind je alle door de ACSI goedgekeurde campings en camperplaatsen in Europa.

Vind een camping

Sta je liever op een luxe camping in Kroatië met alles er op en er aan? Vacanceselect.nl heeft de mooiste (familie-) campings en vakantieparken met zwembad in heel Europa.

⇓ Reacties weergeven ⇓